Devices & Accessories
Veen- en vlierbessen punch
Prep. 30 min
Total 10 min
6 glazen
Ingredients
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Difficulty
easy
Nutrition per 1 glas
Protein
2 g
Calories
597 kJ /
143 kcal
Fat
1 g
Carbohydrates
30 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
No ratings
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 h 5 min
Simit - Turkse sesam bagel
2 h 10 min
Frambozen-pistache cake
4 h 35 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
No ratings
Pizza Margherita
2 h 10 min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 h 45 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 h 50 min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Baba met rum
No ratings
IJssandwich
No ratings
Koolsoep
50 min