Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
20
g d'huile végétale
or 20 g d'huile d'olive -
170
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
or 170 g d'oignons rouges, coupés en quartiers - 130 - 150 g de carottes, coupées en rondelles (1-2 cm)
- 70 - 90 g de céleri branche, coupé en tronçons (0.5-1 cm)
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 9.6 g
- Sodium
- 171 mg
In Collections
Alternative recipes
Faire sauter des oignons avec du piment
20 Min
Faire sauter un mélange de légumes
30 dk
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler 200 g de courgettes
20 Min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 Min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 dk
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Rissoler des oignons
20 Min