Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 315 g de sucre
- 1030 g d'eau
- 250 g de crème
-
80
g de beurre, froid, doux, coupé en dés (2-3 cm)
or 80 g de beurre salé, froid, salé, coupé en dés (2-3 cm) - 1 c. à café de jus de citron
- 1 - 2 c. à café d'extrait de vanille, naturel (optional)
- 50 g de vinaigre
-
1 - 2
c. à café de sel de mer, en flocons
(optional)
or 1 - 2 c. à café de noix, entières, mélangées (optional)
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 4.3 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Caramels à la crème
2h
Pain toupie rapide
40 min
Chocolats pralinés à la liqueur
1 Std. 30 Min
Petits pains burger (buns)
1h 45min
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min
Mendiants au chocolat
40 min
Caramels au beurre salé
1h 45min
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1 Std. 40 Min
Risotto
30 min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Cookies tout chocolat
30 min
Cake marbré - Varoma
1h 10min