Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (3 cm)
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux ou en quatre selon la grandeur
- 100 g de céleri-branche, coupé en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 30 g de concentré de tomates
- 100 g de vin rouge
- 500 g de viande de bœuf hachée
- 800 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 1 c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
- 50 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 848 kJ / 202 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 12.6 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse au thon
5 min
Sauce tomate pour tous les jours
30 Min
Soupe de potiron
35 Min
Panure
5 min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Risotto
30 Min
Sauce béchamel
15 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.
Gâteau au yogourt
1 godz. 40 min
Riz Casimir
45 min