Devices & Accessories
350 g sjalot kleuren
Prep. 10 min
Total 25 min
1 portie
Ingredients
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
45 mg
Protein
5 g
Calories
1194 kJ /
285 kcal
Fat
24 g
Fibre
5.1 g
Saturated Fat
9 g
Carbohydrates
12 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Hoge Temperaturen
13 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
No ratings
Vegan jus
40 min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
No ratings
Turkse gekruide lamshapjes
1 h 30 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Horror punch
20 min
Half bolletje vanille en karamel
No ratings
Gefermenteerde rode uien
96 h
Aardbeienijsjes
12 h 15 min
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
No ratings
Gevulde veggieslakken
45 min