![Caraméliser 400-500 g d'oignons Caraméliser 400-500 g d'oignons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7c983a32-ae14-48e3-a419-23fb8d7ace41/Derivates/62c316b5-6b4b-4a9d-809e-c68c084546f0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
20
g d'huile végétale
or 20 g d'huile d'olive -
400 - 500
g d'oignon jaune, en quartiers ou en rondelles (1 cm)
or 400 - 500 g d'oignon rouge, en quartiers ou en rondelles (1 cm) - 30 g d'eau
- 2 pincées de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 21 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 8.1 g
- Sodium
- 428 mg
In Collections
Alternative recipes
Lemon curd
20 min
Rissoler 250 g d'échalotes
Brak ocen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Brak ocen
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Oignons caramélisés (500 g)
45 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Rissoler 200 g d'oignons
Brak ocen
Cuisson du riz basmati
35 min