Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 315 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 250 g de crème, min. 30% M.G.
- 80 g de beurre, en cubes de 2-3 cm
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille (optional)
-
1 - 2
c. à café de fleur de sel (optional)
or 1 - 2 c. à café de graines variées (optional) - 50 g de vinaigre
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 4.3 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Meringues fantômes
12ωρ. 25 λεπτ.
Saucisson au chocolat
3 godz. 10 min
Confiture à la fraise
1 godz. 5 min
Glace au Gorgonzola aux poires sautées et noix grillées
14 godz. 15 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Ratatouille
40 min
Pâte à crêpe
1h 15 min
Risotto
30 dk
Mayonnaise
5 dk
Puddings au chocolat sans farine
No ratings
Rissoler 200 g de poireaux
20 min