Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de Gruyère, en morceaux (optional)
La pâte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, salé ou non salé, coupé en morceaux, et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 200 g de cubes de bacon
- 4 oeufs
- 50 g de lait
- 100 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir, moulu
- Nutrition
- per 1 morceaux
- Calories
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse au chocolat
3h 20min
Purée de pomme de terre
50min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Lasagne à la bolognaise
2h 30min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Spaghetti carbonara
40min
Gratin de chou-fleur
55min
Pâte brisée
5min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Brownies
50min
Sauce béchamel
15 Min
Epinards et oeufs en cocotte
40min