Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g de beurre fondu, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 90 g de lait
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 2 pincées de vanille en poudre
- 75 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 1000 g d'eau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1191 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min
Roses des sables
45min
Gâteau roulé à la confiture
30min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Chouquettes
1 Std.
Napolitain
73u. 40min
Roulé chocolat-noisette
1 Std.
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Brookie
1 Std.
Gâteau marbré à la vapeur
1h 40min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min