Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de Pecorino Romano, en gros morceaux (3 cm)
- 1 piment rouge, tout type
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de pancetta, en dés (2 cm)
-
400
g de tomates pelées, en boîte
or 300 g de tomates concassées, en boîte - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- 360 g de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Carbohydrates
- 67.5 g
- Fat
- 20.6 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce à l’ail
15min
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30min
Burrito
45 Min
Nasi goreng
50 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Trenette au pesto
45 Min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20 Min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 Min