Devices & Accessories
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Prep. 30 min
Total 1 h 30 min
16 stuks
Ingredients
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
4 g
Calories
663 kJ /
158 kcal
Fat
4 g
Fibre
1.2 g
Carbohydrates
26 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Brioche
5 Std.
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Vastensoep
30 Min