Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de miel
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 6600 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 295 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 Std.
Sorbet citron vert
12h
Glace caramel au beurre salé
12h
Glace à la pistache
12h
Glace au café
12h
Glace au chocolat
12h
Glace au coco
4 godz.
Glace chocolat-cannelle
12h
Glace à la réglisse
3 Std. 45 Min
Crème glacée aux cookies et chocolat blanc
5h 45min
Glace aux cacahuètes (ou aux noisettes)
3 godz. 15 min
Crème au chocolat sans lactose
12h