Geräte und Zubehör
Speltbrood
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std.
16 sneetjes
Zutaten
-
bloem450 g
-
speltbloem300 g
-
verse gist (40 g)1 blokje
-
karnemelk500 g
-
water en een beetje extra water om over het deeg te strijken30 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
bloem om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
7 g
Brennwert
793 kJ /
189 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Brak ocen
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Franse brunch
Brak ocen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Brak ocen
Dadel- en Haverdrank
20 min
Blauwe bessen Jam
Brak ocen
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Brak ocen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min