Geräte und Zubehör
Pikante Kip met Kokosrijst
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portie
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook3
-
rode peper, vers ontdaan van zaadjes, grof gehakt, plus extra, in plakjes gesneden, voor garnering1
-
olie20 g
-
gele curry pasta50 g
-
citroengras, vers2 stukken
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)20 g
-
kaffir limoenblad, vers (optional)2
-
1000 g kippenbout, met velkip (900-1000 g) (zie variatie)1
-
water600 g
-
kokosmelk, uit blik250 g
-
basmati rijst250 g
-
koriander, vers voor garnering
-
limoen (optional) in plakjes gesneden, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
238 mg
Eiweiß
46.6 g
Brennwert
3232.1 kJ /
772.5 kcal
Fett
42.8 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Kohlenhydrate
47.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nessuna valutazione
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Paëlla
50min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nessuna valutazione
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nessuna valutazione
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min