Geräte und Zubehör
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portie
Zutaten
-
broccoliroosje300 gram
-
rode paprika in stukken gesneden150 gram
-
appel (alle soorten) gevierendeeld100 gram
-
30 gram zonnebloempittenpijnboompitten30 gram
-
olijfolie25 gram
-
15 gram witte balsamico azijnfruitazijn15 gram
-
honing1 theelepel
-
mosterd1 ½ theelepel
-
1 theelepel kruidenzoutzout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
444.7 kJ /
106.3 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Creatief Basisbrood
45 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min