Geräte und Zubehör
Risotto met Parmezaanse kaas
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
1 volle tl huisgemaakte bouillonpastabouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
1812 kJ /
433 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chilli con carne
35min.
Hollandaisesaus
15min.
Vers pastadeeg
1hod.
Hollandaisesaus
15min.
Risotto met Parmezaanse kaas
40min.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min.
Zalm en venkel risotto
25min.
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Žádné hodnocení
Basilicumpesto
10min.
Worst met erwtenrisotto
30min.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min.
Pompoenrisotto met spek
25min.