Geräte und Zubehör
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 porties
Zutaten
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
1220 kJ /
291 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Beef Wellington
10h 10min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Worstmummies
Nessuna valutazione
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nessuna valutazione
Havertaart
Nessuna valutazione
Lamslende met roze pepersaus
45min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Rundvlees Stroganoff
1h