Geräte und Zubehör
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 3 Std. 5 Min
18 stuks
Zutaten
Rijst
-
water1200 g
-
zout1 theelepel
-
risottorijst (v.b. Arborio, carnaroli)400 g
-
boter in stukjes25 g
-
Parmezaanse kaas, geraspt (zie tip)80 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
saffraan, gemalen1 snuifje
Ragu Saus
-
ui in vier gesneden40 g
-
olijfolie30 g
-
rundergehakt in stukken100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
verse champignons gesneden30 g
-
tomatenpuree1 eetlepel
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
-
doperwten, bevroren70 g
Rijstballetjes
-
eieren, medium (53-63 g) los geklopt2
-
mozzarella uitgelekt, in 18 stukjes300 g
-
paneermeel100 - 150 g
-
olie v.b. zonnebloemolie of plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1 g
Brennwert
147 kJ /
35 kcal
Fett
3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Kracht Muesli
25 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen