Geräte und Zubehör
Linzensoep met spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
50 g selderstengels, in stukkenselderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en gepletverse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (optional)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
18.8 g
Brennwert
1887 kJ /
451 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoffe
10.5 g
Kohlenhydrate
67.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min