Geräte und Zubehör
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
water1440 g
-
witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst), gespoeld en uitgelekt300 g
-
Chinese kool in stukken (2 cm)60 g
-
uien in dunne ringetjes (2 mm)100 g
-
wortelen in dunne reepjes (2 mm)40 g
-
kombu (optional) (ong. 2 cm elk)4 sneetjes
-
grote rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd (ong. 170 g)10 - 12
-
300 g verse schoongemaakte mosselen, schalen geschraapt en ontbaardschelpdieren schalen geschraapt300 g
-
rauwe pijlinktvisringen250 g
-
Japanse sojasaus (zie tip)75 g
-
60 g rijstwijnsake60 g
-
zout1 tl
-
lichte sesamolie (10 g)2 tl
-
misopasta80 g
-
wakame vlokken gedroogd5 snuifjes
-
zijden tofu (optional) in blokjes (1.5 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
2015 kJ /
478 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan jus
40 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 Std. 45 Min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Groene smoothie bowl met gojibessen
Keine Bewertungen
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Thaise rode curry
1 Std.
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min