Geräte und Zubehör
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
50 g oudbakken witbrood, in stukken (1-2 cm)oudbakken broodjes in stukken (1-2 cm)50 g
-
diepgevroren, gehakte spinazie ontdooid200 g
-
eieren4
-
zout1 tl
-
uien gehalveerd50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
700 g tomaten uit blikrijpe tomaten in stukken700 g
-
verse basilicumbladeren6 - 8
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)400 g
-
zout plus extra naar smaak
-
extra vergine olijfolie plus extra naar smaak
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
1654 kJ /
395 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
6.5 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Değerlendirme yok
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Değerlendirme yok
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Değerlendirme yok
Koken van speltgraan
Değerlendirme yok
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 dk
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Değerlendirme yok
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Değerlendirme yok
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 dk
Broccolisoep met volkoren croutons
40 dk
Romige tomatensoep
25 dk
Paprikasoep met basilicumschuim
35 dk
Zachte wortelsoep met venkel
40 dk