Geräte und Zubehör
Minestrone
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd80 g
-
prei in stukken120 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gemengde groenten (bijv. aardappel, wortel, courgette, bleekselderij, tomaat, snijbiet, gekookte gedroogde bonen, pompoen), naar behoefte in stukken gesneden600 g
-
water1000 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (voor 0,5l)2
-
zout1 tl
-
ditalini of vergelijkbare korte gedroogde pasta120 g
-
extra vergine olijfolie6 tl
-
verse basilicumbladeren in stukken (optioneel)6
-
Parmezaanse kaas, geraspt6 - 18 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11 g
Brennwert
1202 kJ /
287 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
3.6 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Borscht
50 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 Min
Noedelsoep
35 Min
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Groentensoep
35 Min