Geräte und Zubehör
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 porties
Zutaten
-
100 g lente-uitjes, gehalveerduien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
rode peper zaadlijsten verwijderd1
-
peterselie enkel de blaadjes30 g
-
koriander enkel de blaadjes30 g
-
olijfolie60 g
-
citroen enkel het sap1
-
fijn zout1 tl
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in 4 stukken600 g
-
verse muntblaadjes enkel de blaadjes30 g
-
wortelen in stukken180 g
-
rapen in stukken100 g
-
aardappelen in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
gekonfijte citroen in 4 stukken (zie tip)1
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
gemalen komijn1 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
kaneel1 snuifje
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
water550 g
-
verse muntblaadjes
-
verse korianderbladeren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
34 g
Brennwert
1619 kJ /
387 kcal
Fett
21 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Lekkers uit Marokko
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batbout met kaas
30 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Chocoladetaart met Pistache
Keine Bewertungen