Geräte und Zubehör
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
verse koriander enkel de blaadjes4 takjes
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 takjes
-
uien gehalveerd200 g
-
lamsschouder liefst met been (zie tip), in stukken (4 cm x 4 cm)400 g
-
zout3 tl
-
gemalen peper½ tl
-
olijfolie40 g
-
wortelen in stukken (ong. 1.5 cm)400 g
-
rapen in 6 of 8 stukken gesneden (afhankelijk van de grootte)250 g
-
kaneelpoeder1 tl
-
gemalen gember1 tl
-
water900 g
-
kippenborstfilets in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)300 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez) (optional)6
-
courgettes ongepeld, in schijfjes (ong. 1.5 cm)400 g
-
couscous middelgrote korrel350 g
-
rozijnen70 g
-
kikkererwten in blik, uitgelekt350 g
-
1 - 2 tl chilipastaharissapasta1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
51 g
Brennwert
3753 kJ /
900 kcal
Fett
43 g
Ballaststoffe
11.7 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Loempia’s
55 Min
Kip met citroen
50 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min