Compatibele versies
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Vanillesuiker
72 godz.
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen