Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Deeg
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g zongedroogde tomaten
- 130 g water
- 100 g melk
- 1 tl suiker
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 500 g bloem
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 el olijfolie, om in te vetten
- 2 el paneermeel, om te bestrooien
- 50 g pesto rosso
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 235.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Rabarberijs
36h 25min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35 min
Indische kippenburger
4h
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Turkse flatbreads
2h 10min
Baguette / Stokbrood
3h 45min