Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peren infusie
- 80 g water
- 80 g suiker
- 1 vanillestokje, in stukken
- 1 sinaasappel, de zeste (zonder het witte gedeelte)
- 1 steranijs
- 2 peren
Crumble
- 80 g bloem
- 70 g amandelen
- 2 kruidnagels
- 90 g rietsuiker
- 60 g boter, in stukken
- 20 g rum
Crème van ricotta
- 150 g ricotta, uitgelekt
- 10 g rum
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4795 kJ / 1146 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 137.6 g
- Vetten
- 53.5 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1hod. 50min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min