Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g droge Marsala wijn
- 60 g droge witte wijn
- 120 g suiker
- 6 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak tartaar
30min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Eendenlever
33u.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Forelmousse
5min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Chocolademousse
3h 20 min