Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout, naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
- verse bieslook, fijngehakt, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Choronsaus
20 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Hummus van rode biet
10 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Eendenlever
33u.
Vanille-mascarpone parfait
2h 40 min
Broccolisoep
15 min