Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 godz. 30 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Familie kip galette
1 godz. 55 min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Rabarberijs
36h 25min
Coconut Dream
10 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15 min
Thaise burgers
30 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min