Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raviolideeg
- 200 g bloem voor pasta
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Vulling
- 2 takjes verse peterselie, plus voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peren in blokjes gesneden (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten doormidden gesneden
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Saus
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
of 1 tl maïszetmeel - 180 g groentebouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 25% v.g
- 1 - 2 tl zout
- 1300 g water
- 20 g grenadine
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 11769.9 kJ / 2813.1 kcal
- Eiwitten
- 89.3 g
- Koolhydraten
- 233.2 g
- Vetten
- 161.2 g
- Verzadigd vet
- 60.3 g
- Vezels
- 23.3 g
- Natrium
- 4487.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Shakshuka
50 min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
Gegratineerde coquilles
25 Min
Bessencurd
20 Min