Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas, (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten, ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie, (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg, rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei, opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui, gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
of 150 g mousserende witte wijn, type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3769 kJ / 905 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 60 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Wellington
2h 10min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Aromatische kipcurry
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Minuut koolsla
10 Min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10h 10min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Gnocchi Tricolore
35 min