Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Zalm en venkel risotto
25 min
Risotto bolognese
45min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Spaanse risotto
40 Min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Chili non Carne
1 Std.
Tomatenrijst
30 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min