Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan croissantdeeg
- 220 g amandelmelk, ongezoet
- 40 g olie
- 60 g suiker
- 15 g verse gist
- 450 g bloem
- 1 snuifje zout
Notenvulling
- 60 g ontpitte dadels
- 150 g notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)
- 20 g ahornsiroop
- ½ tl vanillearoma
Glazuur
- 80 g suiker
-
2
tl boter, veganistisch
of 2 tl margarine - 2 el amandelmelk, ongezoet
- amandelmelk, ongezoet, om te kleuren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Zoete aardappellasagne
1 godz. 20 min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 Min
Cashew- en kokosmelk
10 Min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
Geen beoordelingen