Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 3 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 70 g lente-ui, in stukken
- ½ citroen, zeste en sap
- 9 zongedroogde tomaten
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- ½ tl gemalen witte peper, en meer naar smaak
- 220 g couscous met 5 tot 10 min. weektijd
- 4 verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
- 500 g water, warm
- 10 g olijfolie
- 1 volle tl groentebouillonpasta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Kleverige sesamkip
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Vitello tonnato
13 Std.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min