Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g ui, in kwartjes
- 50 g wortel, gepeld en in schijfjes (0,5 cm)
- 50 g selderij bladeren, gewassen en gedroogd
- 250 g linzen
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 el groentebouillon
- 1000 g water
- 50 g olijfolie
- 200 g verse spinaziebladeren, gewassen en gedroogd
- ½ tl fijn zout (optioneel)
- 160 g rijst (kooktijd 16 minuten)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka met linzen
2h 20min
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Siciliaanse garnalensalade
40 Min