Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 teentjes knoflook
- 10 g olie
- 750 g verse champignons, in plakjes gesneden
- ½ - 1 tl gemengde Provençaalse kruiden
- 2 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 ½ tl bloem (15 g)
- 20 g boter
- 10 g melk, voor het glaceren
- 400 g bladerdeeg
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1476 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Aardappelkoekjes
45min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Pizza Margherita
2u. 10min
Boekweit met champignons
25min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20 min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Rode kool cups met kip
25min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
Geen beoordelingen
Zalm in korst met citroen risotto
45min