Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g ui, cut in halves
- 40 g olijfolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper, plus extra to taste
- ½ tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kurkuma
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 750 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
of 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 100 g rode linzen
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- gemalen zwarte peper, plus extra to taste
- 1 snuifje zout, adjust to taste
- 2 - 3 takjes verse koriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 991 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Moussaka met linzen
2h 20 min
Indiase groentencurry
50min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1h 20 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Linzensoep met spinazie
50min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20 min