Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g rode uien, gehalveerd
of 200 g uien, gehalveerd - 20 g teentjes knoflook
- 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd, pas aan naar smaak
- 10 g olijfolie
-
750
g tomaten, in stukken
of 750 g tomaten uit blik - 200 g paprikamengeling (bv. rood en groen), in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 1 - 1 ½ tl zout
- 150 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 500 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (ong. 800 g voor het uitlekken)
-
6
soja- en champignonworst, vegetarisch (450-600 g)
of 6 vegetarische worst of naar keuze -
3 - 4
takjes verse koriander, enkel de blaadjes
of 3 - 4 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Chili non Carne
1 Std.
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min