Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 706 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min