Apparaten en Accessoires
Ganache de chocolate
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
375 g
Ingrediënten
-
150 g de nata (35% de grasa)
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
30 g de azúcar
-
45 g de mantequilla en trozos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 375 g
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
6719 kJ /
1607 kcal
Vetten
125.1 g
Vezels
19.7 g
Koolhydraten
105.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería
80 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Bizcocho triple de chocolate
2u. 20min
Chiffon de chocolate y buttercream
2u. 30min
Almíbar básico
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Bizcocho genovés
1u. 50min
Crema de mantequilla
5min
Glaseado blanco
5min
Ganache de chocolate blanco
1u. 5min
Nata de trufa
8u. 15min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5u.
Red velvet cake
5u.