Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 200 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Päckchen Vanillezucker
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Backpulver
- 2 EL Milch
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 118 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italienischer Zitronenkuchen
45 min
Karottentorte mit Zuckerguss
3 godz. 10 min
Omas Schokoladenobstkuchen
55 min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Osterpinze
2h 30min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 Std.
Herzkuchen mit Schokomousse
5 Std.
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Rumschnitten
50 min
Marillenkuchen
1 Std. 10 Min
Obstkuchen
1 godz.
Topfentorte mit Streusel
1sa 55 dk