Apparaten en Accessoires
打拋豬肉
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切碎1 - 2 根
-
薑5 克
-
紅蔥頭5 克
-
油1 大匙
-
豬絞肉 (粗)300 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
是拉差香甜辣椒醬2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
新鮮九層塔 只取葉子、切碎20 片
-
魚露1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
15.135 g
Calorieën
579 kJ /
138 kcal
Vetten
6.533 g
Vezels
0.245 g
Koolhydraten
2.412 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
充滿好奇的料理家
11 recepten
Taiwan
Taiwan
東南亞風味在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan