Apparaten en Accessoires
花椰菜炒干貝
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
綠花椰菜 切小朵200 克
-
水15 克
-
100 克 小干貝, (整顆)干貝 橫剖100 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
382.1 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
220.5 kJ /
52.8 kcal
Vetten
2.7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
9.5 g
Koolhydraten
3.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
春季食療
8 recepten
Taiwan
Taiwan