Apparaten en Accessoires
花椰菜炒豬肉
Voorbereiding 20min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
蒜頭 切片15 克
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
豬里肌肉 切片150 克
-
綠花椰菜,切小朵200 克
-
水15 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
895.5 mg
Eiwitten
38 g
Calorieën
2043.6 kJ /
488.9 kcal
Vetten
32.1 g
Vezels
7.5 g
Koolhydraten
17.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美味自由配
10 recepten
Taiwan
Taiwan
舒心饗宴
24 recepten
Taiwan
Taiwan