花椰菜炒豬肉

花椰菜炒豬肉

4.5 15 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 蒜頭 切片
    15 克
  • 紅蘿蔔 切片
    50 克
  • 豬里肌肉 切片
    150 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    200 克
  • 15 克
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 895.5 mg
Eiwitten 38 g
Calorieën 2043.6 kJ / 488.9 kcal
Vetten 32.1 g
Vezels 7.5 g
Koolhydraten 17.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...