Compatibele versies
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cioccolato fondente (min. 70% di cacao) a pezzi + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 cucchiai di acqua
- 10 g di zenzero fresco a pezzi
- 3 pere Williams, sbucciate e a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di Cognac (optioneel)
- 50 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 14.6 g
Alternatieve recepten
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2 Std. 20 Min
Salsa al cioccolato
20 min
Bavarese alle nocciole
7h
Panna cotta al grano saraceno
2h 35min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 godz. 10 min
Coppa fredda di crema e fragole
2 Std. 45 Min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2h 30 min
Casunziei all'ampezzana
1 Std. 30 Min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Mini cheesecake
4 Std. 15 Min