Compatibele versies
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cioccolato fondente (min. 70% di cacao) a pezzi + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 cucchiai di acqua
- 10 g di zenzero fresco a pezzi
- 3 pere Williams, sbucciate e a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di Cognac (optioneel)
- 50 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 14.6 g
Alternatieve recepten
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25 min
Pavlova
2h 45min
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Crema inglese
15 Min
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Mousse ai mirtilli
3h
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 Min
Crumble di mele e ciliegie
1 Std.
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
25 Min
Lime curd
20 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Torta di zucchine
1h 55 min