Apparaten en Accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie
Ingrediënten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1868 kJ /
446 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
76.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pad Thai
45min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Salmorejo
Geen beoordelingen
Shakshuka
50min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Gefermenteerde rode uien
96u.
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen