Apparaten en Accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie
Ingrediënten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1868 kJ /
446 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
76.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min