Apparaten en Accessoires
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 45min
8 portie
Ingrediënten
-
200 g sinaasappel, schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesnedenbloedsinaasappel schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesneden200 g
-
granaatappelpitten120 g
-
honing20 g
-
Campari likeur20 g
-
gin20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten230 g
-
suiker230 g
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
-
eieren4
-
melk120 g
-
sinaasappelzeste geraspt3 tl
-
bloem plus extra voor bloem230 g
-
bakpoeder2 tl
-
water1100 g
Vanillesaus
-
eierdooiers6
-
melk450 g
-
suiker75 g
-
vanillestokje1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
184.1 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
2629.6 kJ /
628.5 kcal
Vetten
31.7 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
18.2 g
Koolhydraten
72.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Brak ocen
Pad Thai
45 min
Vanille Yoghurt
Brak ocen
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Brak ocen
Pâté in korst
10 godz.
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 godz. 40 min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 godz. 20 min
Vijfzaden energierepen
1 godz. 45 min