Apparaten en Accessoires
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Voorbereiding 25min
Totaal 9u.
6 portie
Ingrediënten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
54.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Rijst met kip en champignons
30min
Express Aardbeien Dessert
5min