Apparaten en Accessoires
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Voorbereiding 25min
Totaal 9u.
6 portie
Ingrediënten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
54.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Appel Pinda Rolls
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Omelet Caprese
30min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3u.
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min