Apparaten en Accessoires
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Voorbereiding 25min
Totaal 9u.
6 portie
Ingrediënten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
54.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Verfrissende Melkdrank
5min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Aardappel pannenkoeken
45min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min