牛肉丝炒银牙

3.5 2 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 13min
4 人份

Ingrediënten

  • 15 克
  • 牛肉丝 均匀地铺入主锅底
    120 克
  • 绿豆芽 选用银芽
    400 克
  • 约1/2茶匙
    2 - 3 克
  • 生抽
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 362.2 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 429.1 kJ / 102.6 kcal
Vetten 5.4 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 6.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...